SUSHI MAASEIK

SUSHI MAASEIK Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 252 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi Maaseik. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 6:48 Kip was helemaal rauw, deze niet kunnen eten en weg moeten gooien Sushi was niet geweldig maar wel te eten. Bezorging kwam op de aangegeven tijd.
27 apr 2022 om 20:51 eten is lekker, maar na 1,5 uur was het uitgenodigde gezelschap al naar huis zonder eten! dan sta je wel voor lul als gastheer
27 apr 2022 om 20:23 Ik dacht na hele lange tijd, laat ik nog 1x bestelling doen. De poké bowl love it !!! Nog nooit zo lekker goed gevuld en vooral VERSE poké bowl en de bezorging was precies op de afgesproken tijd
15 apr 2022 om 21:34 Meer dan een uur op de sushi gewacht. Sushi zelf was ok, maar niet geweldig. Jammer.
13 apr 2022 om 19:17 Vaker besteld, pokebowl ; altijd heerlijk! Leek deze keer wel een veel kleinere portie. Bakje voorheen volledig gevuld en nu 3/4. Dit in combinatie met een prijsverhoging ..
29 mrt 2022 om 14:15 Het eten was lekker! We vragen ons alleen af waarom de zalm in de poké bowl was gebakken... en in de vega poké bowl maar 2 reepjes avocado zat. We eten vaker poké bowls maar nooit was de zalm gebakken en er zat altijd meer avocado in.
6 mrt 2022 om 9:24 Heerlijk!
2 mrt 2022 om 20:21 Heel erg jammer dat het eten klef en koud was ondanks dat we optijd besteld hadden en op een later tijdstip lieten bezorgen kwam het nog een kwartier te laat. Voor zo'n bedrag verwacht ik wel betere kwaliteit
1 mrt 2022 om 21:37 Zoals altijd helemaal top en zo heerlijk vers x x
28 feb 2022 om 20:01 Erg jammer! Niet bestellen wanneer je honger hebt. Meer dan 1,5 uur op mijn bestelling moeten wachten. Erg misleidend: bezorging tussen 25 en 40’min. Daarnaast was het vlees taai en totaal niet peperachtig. Sushi smaakte zeer vlak. Voor mij niet meer
24 feb 2022 om 17:36 Lekker eten en goede service!